Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM
Vitrină din lemn de palisandru Shewa

LIVRARE GRATUITĂ

Vitrină din lemn de palisandru Shewa

Cod produs: HS20-4809
3919 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 90×35×180 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Vitrina din lemn de palisandru Shewa este o piesă modernă, ideală pentru un living în stil scandinav. Din lemn masiv, vitrina Shewa combină accentele exotice cu minimalismul nordic. Finisajul lăcuit accentuează ideea de natură și simplitate. Un compartiment cu geam și raft, două sertare și un compartiment cu uși oferă spațiu de depozitare generos pentru cărți, decorațiuni sau veselă. Butonii și muchiile rotunde dau un aer contemporan acestei piese de mobilă pentru living.

Caracteristicile vitrinei Shewa:
• exotică și contemporană
• spațiu generos de depozitare
• culoare: maro roșcat
• materiale: lemn masiv de palisandru, metal
• stil: scandinav
• greutate: 67 kg
• 2 sertare şi 2 compartimente cu uşă
• nu necesită asamblare


Dimensiuni

  • Lățime: 35 cm
  • Lungime: 90 cm
  • Înălțime: 180 cm
  • Greutate: 67 kg

Comandă rapid Vitrină din lemn de palisandru Shewa de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Vitrină din lemn de palisandru Shewa de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Vitrină din lemn de palisandru Shewa, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Vitrine.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Vitrine sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Maro
  • Material: Lemn
  • Latime: 35 cm
  • Lungime: 90 cm
  • Inaltime: 180 cm
  • Greutate: 67 kg

Alte detalii

Colecţia Shewa

Colecția de mobilier Shewa reinterpretează stilul scandinav într-o notă exotică. Lemnul de palisandru folosit la fabricarea pieselor se distinge prin granulația unică și aroma subtilă de scorțișoară. Elementele tipice designului nordic sunt prezente: butoni rotunzi, muchii și colțuri rotunjite, picioare oblice. Suprafețele sunt șlefuite manual cu îndemânare de artizan, pentru a obține piese perfecte ce aduc aminte de anii ’60, când stilul scandinav a fost în vogă pentru prima oară.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Etajeră cu sertare Shewa Etajeră cu sertare Shewa

LIVRARE GRATUITĂ

Etajeră cu sertare Shewa

2589 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM