Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Veioză metal alb Indiana

Veioză metal alb Indiana

Cod produs: MAY09657
338 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 22×18 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Veioză Indiana realizată din tije metalice cu finisaj alb este o piesă intrigantă ce contribuie la crearea unui ambient intim, primitor. Datorită aspectului cu accente urbane puternice pune în valoare cafenelele şi restaurantele amenajate în aceste stiluri. Elementul care completează perfect această piesă este mânerul realizat din piele naturală. Un alt detaliu care sporeşte originalitatea veiozei este elementul metalic poziţionat în partea superioare care susţine becul şi cordonul de alimentare. Veioză necesită bec G9 şi contribuie la realizarea unui ambient prietenos.

Caracteristici Veioză metal alb Indiana:

 • culoare: alb
 • materiale: metal,piele
 • garanție: 2 ani

Dimensiuni

 • Inaltime: 22 cm
 • Diametru: 18 cm
 • Greutate: 1,28 kg

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Material: Metal, Piele
 • Culoare: Alb
 • Inaltime: 22 cm
 • Diametru: 18 cm
 • Greutate: 1,28 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 [email protected]

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM