Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Lenjerii și Cuverturi de Pat: Peste 100 de Modele

Lenjerii de pat

146 produseFiltre

Lenjerii de pat

146 produse

Lenjerii de pat pentru buna petrecere a ceasurilor de odihnă. Avem aici seturi de lenjerie cu cearceaf, feţe de pernă şi învelitoare pentru pilotă, toate confecţionate din bumbac. Sunt confortabile şi plăcute privirii, lenjeriile noastre de pat putând fi integrate unor variate teme decorative - au imprimeuri etno, motive florale sau vintage, dar şi geometrii contemporane.

Două sunt aspectele de avut în vedere când vorbim despre lenjeriile de pat: confortul şi estetica acestora. Alături de pernele decorative, lenjeria de pat oferă un mod facil de a schimba decorul dormitorului, îmbogăţindu-l cromatic. Egal important, confortul unei lenjerii de pat este dictat de compoziţia acesteia. De aceea am ales cu atenţie cearceafuri şi feţe de pernă din bumbac, plăcute la atingere şi dătătoare de vise dulci. Culorile imprimeurilor sunt rezistente la spălare, astfel că nu trebuie să vă faceţi griji privind durata de folosinţă.

Cuvertura era la origine o bucată de material folosită pentru a acoperi patul. Astăzi însă, cuverturile de pat sunt ceva mai mult - este suficient să priviţi seturile noastre şi veţi vedea de ce. Imprimeurile florale sau ţesăturile de tip patchwork, cusute manual, sunt adevărate încântări ale ochiului. Totodată, fiind foarte călduroase, puteţi folosi cuverturile de pat pe post de pled în serile de iarnă, când vă retrageţi să citiţi. Dar cuverturile se pot folosi nu numai în dormitor, ci şi în living. Cromatica vie le recomandă drept accente decorative, fie că stau pe canapea sau pe fotoliul din colţul de lectură. Ne oprim aici, lăsându-vă pe dumneavoastră să imaginaţi şi alte opţiuni de asortare, căci sunt nenumărate!

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30