Retroboutique - Mobila Vintage
Pernă podea rustică bumbac Nelia Lin 45x45x10 cm

Cod produs: GEA00611

Termen de livrare: 5 - 7 zile

75 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Perna podea rustica bumbac Nelia Lin cu dimensiunea 45x45x10 cm are compoziție 100% bumbac. Această pernă de podea face parte din colecția producătorlui francez Stof. denumită Nelia Lin.  Culoarea predominantă a acestei perne de șezut este grej (bej închis) ce este alternat cu flori albe iar în lateral fiind prevăzut cu un mâner pentru o manevrabilitate cât mai bună și facilă. Aspectul estetic al acestei perne pentru podea este îmbunătățit prin aplicarea de ciucuri din iută în cele patru colțuri, creând astfel un produs unic și deosebit. Această pernă pentru șezut face parte din colecția Nelia ce mai conține și draperii confecționate, perne pentru scaun, perne decorative și este disponibilă cicuuîn culorile Gri și Lin (bej închis) 

Coletul conține: pernă podea grej - bej închis cu flori albe model Nelia Lin, dimensiunea 45x45x10 cm. Întreținere:  

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu