Retroboutique - Mobila Vintage
Perna podea dungi bej chic Beline 45x45x10 cm

Cod produs: GEA03499

Termen de livrare: 5 - 7 zile

79 lei

 • Retur GRATUIT în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Perna podea cu dungi bej Beline Naturel cu dimensiunea 45x45x10 cm are compoziție 100% bumbac. Această perna decorativă este face parte din colecția Beline a fabricii franceze Stof iar modelul acestei perne decorative este unul foarte chic și cochet iși este compus din dungi paralele bej pe fundal alb iar central este scris mottou-ul collecției - Le parfum de Bonheur.  Pentru o manevrabilitate facilă această pernă pentru podea este prevăzută cu un mâner pe lateral. Această pernă pentru șezut face parte din colecția Beline ce mai conține: draperie confecționată, pernă pentru scaun, pernă decorativă dreptunghiulară etc.

Coletul conține: pernă podea cu dungi bej, colecția Beline, dimensiunea 45x45x10 cm. Întreținere:  

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu