Retroboutique - Mobila Vintage
Pernă podea bej/roșu Plouezec 40x40x30 cm

Cod produs: GEA00600

Termen de livrare: 5 - 7 zile

139 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Perna podea bej/rosu Plouezec cu dimensiunea 40x40x30 cm este o pernă de șezut pe podea foarte practică. Modelul acestei perne pentru podea are un design cromatic simplu, baza având culoarea bej uni iar pe lateral avem un model cu dungi albe și roșii paralele. Pentru o manevrabilitate mai bună, această perna pentru podea este prevăzută cu mâner pe lateral.  Această pernă de scaun este foarte potrivită pentru living, dormitor sau camera copiilor, fiiind foarte practice când vin musafiri în vizită. Calitate superioară a materialelor din care perna pentru podea Plouezec este fabricată face ca acest produs să fie ușor de întreținut și de curățat.

Coletul conține: o pernă podea bej cu dungi roșii Plouezec compoziție 100% bumbac, cu dimensiunea 40x40x30 cm. Întreținere:  

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu