Retroboutique - Mobila Vintage
Pernă de scaun dungi gri albe Bienvenue2 38x38 cm

Cod produs: GEA00651

Termen de livrare: 5 - 7 zile

29 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Perna dungi gri albe 100% bumbac, din Franța, cu model dungi albe și gri și mesaj scris: Bienvenue a bord. Designul, motivul și finisările specifice caselor de la malul oceanului sau de pe bordul iahturilor sau vapoarelor se regăsesc în această pernă, culorile perfect alese și combinate cu măiestrie cu culoarea pală a fibrei de bumbac fac această pernă ideală pentru iubitorii de mare. Produsul pernă scaun dungi gri albe Bienvenue2 este foarte potrivită pentru scaunul din bucătărie sau scaunele de pe terasa din gradină. Această pernă din colecția Bienvenue este disponibilă pe dimensiunea 38x38x3,5 cm, colecție ce mai conține: draperie Bienvenue, pernă scaun Bienvenue și perne decorative Bienvenue. 

Pachetul conține: o pernă de scaun cu model dungi gri și alb și mesaj Bienvenue a Bord, Bienvenue2 cu dimensiunea de 38x38x3,5 cm. Întreținere:  

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu