Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Fotoliu de grădină Relax White

Cod produs: HS04-F12-2609

Dimensiuni: 73×89×80 cm

Termen de livrare: 18 - 20 iulie

339 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Un fotoliu inedit, melanj de retro şi contemporan, pentru interioare cochete. Scaunul Relax este acea piesă care - odată amplasată într-un colţ de living sau pe terasă - dă un aer familiar decorului. Şezutul şi spătarul formează un cocon confortabil ţesut din fire elastice şi rezistente, dându-i personalitate şi invitând la relaxare. O veritabilă piesă de accent, se remarcă oricare ar fi încăperea în care îl amplasaţi. Primitor şi confortabil, acest scaun fotoliu face ca discuţia la cafea să devină extrem de agreabilă.

Culoare: alb

Materiale: PVC, oţel inoxidabil

Stil: retro, scandinav, contemporan

Lățime
73 cm
Înălțime
89 cm
Adâncime
80 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu