Retroboutique - Mobila Vintage

Tablou retro Amintire I

Cod produs: TA03-GAP-0041

Dimensiuni: 43×43 cm

Termen de livrare: 7 - 14 zile

118 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită peste 300 de lei.
  • Tariful standard este de 19 lei.
  • 031 228 5140

Posterele sunt imprimate pe hârtie fotografică de cea mai bună calitate, folosind tehnologie offset sau digitală pe hârtie litho de 300gr. Tipărite la rezoluţii mari pentru a pastra detaliile lucrării originale, posterele sunt montate apoi în ramă de lemn modernă şi finisate cu sticlă float de 2mm. Tabloul este susţinut în partea din spate de o placă de MDF.

 

Produsul include în preţ rama şi protecţia de sticla.

Inainte de livrare, tablourile sunt verificate şi ambalate corespunzator pentru a păstra intact produsul.

Material: hartie, sticla, MDF

Lățime
43 cm
Înălțime
43 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu