Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Set mobilier pentru grădină Alma

LIVRARE GRATUITĂ

Set mobilier pentru grădină Alma

Cod produs: BGI25914
4729 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Setul de mobilier pentru grădină Alma este format din 6 piese fabricate din ratan și aluminiu. Nu este susceptibil la umiditate, temperaturi extreme sau raze solare puternice.

Culoare: negru

Material: ratan, aluminiu, sticlă

Set format din 6 piese:

  • 2 x modul mediu: lățime: 70 cm, adâncime: 82 cm, înălțime: 67 cm
  • 3 x modul colț: lățime: 82 cm, adâncime: 82 cm, înălțime: 67 cm
  • 1 x masă (blat transparent din sticlă de siguranță de 5 mm): lungime: 70 cm, lățime: 70 cm, înălțime: 30 cm

Alte dimensiuni:

  • Lățimea cotierelor: 12 cm
  • Module înălțime spătar: 30 cm + 12 cm pernă
  • Înălțime spate de pe scaun: 37 cm
  • Grosimea pernei: 12 cm

Pernele de culoare ecru sunt incluse (5 buc pentru șezut, 6 buc pentru spătare).

Toate au huse detașabile cu fermoar, confecționate din material impermeabil (100% poliester), care pot fi spălate la temperaturi scăzute.

Umplutura de perne este realizată din spumă de tapițerie de înaltă calitate (dur tare - T25), care previne deformarea. Catarame pentru conectarea modulelor incluse.

Vă puteți bucura de confortul acestor piese de mobilier pentru grădină o perioadă îndelungată, technorattanul este rezistent la efectele nocive ale condițiilor meteorologice.

!La cerere se poate achiziționa și o husă de protecție pentru mobilierul de grădină.

Husa de protecție nu este inclusă în prețul afișat pe site.

Comandă rapid Set mobilier pentru grădină Alma de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Set mobilier pentru grădină Alma de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Set mobilier pentru grădină Alma, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Mese și scaune.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Mese și scaune sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Negru
  • Material: Lemn

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30