Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Set mobilă dormitor Ingrid Valls

LIVRARE GRATUITĂ

Set mobilă dormitor Ingrid Valls

Cod produs: HS07-F303-1497
8659 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 6 săptămâni


Descriere

Set de mobilă pentru dormitor, potrivit într-un interior romantic. Setul este  format din comodă pentru dormitor, două noptiere, şifonier cu sertare, pat de două persoane şi cufăr. Toate piesele sunt fabricate în întregime din lemn masiv de brad.

Caracteristicile setului de mobilă pentru dormitor:

 • format din două noptiere, şifonier, pat de două persoane şi cufăr;
 • material: lemn masiv de brad;
 • finisaj la alegere;
 • dimensiuni noptieră: 46x35x64 cm;
 • dimensiuni pat: 201x180x103 cm;
 • dimensiuni şifonier: 129x58x200 cm;
 • dimensiuni comodă: 103x48x85 cm;
 • dimensiuni cufăr: 100x45x45 cm;
 • patul se livrează cu somieră inclusă;
 • produs fabricat în Uniunea Europeană;
 • disponibil online exclusiv la Retro Boutique.

Comandă rapid Set mobilă dormitor Ingrid Valls de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Set mobilă dormitor Ingrid Valls de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Set mobilă dormitor Ingrid Valls, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Seturi living.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Seturi living sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Multicolor
 • Material: Lemn

Opinii clienti (6)

PĂRERI CLIENȚI

Ion Alexandrina 18.09.2019
Buna ziua, intrebarea mea este ...”Pot comanda doar patul de o singura persoana”?
Alina Sasmiresan 14.09.2019
Am comandat acest dormitor acum 4 ani; as avea nevoie acum si de etajera cu un sertar. Se poate comanda? Multumesc.
Retro Boutique 21.11.2016
Bună ziua! Da, patul inclus în setul de mobile Ingrid Valls este de două persoane.
Alexandra 16.11.2016
Buna ziua, e pat dublu ? Multumesc
Gabor Adriana 02.11.2016
Buna ziua, am optat pt a realiza comanda pt set mobila dormitor Ingrid Valls, care cuprinde si patul ce ma interesa,respectiv cu dubla tablie si dimensiunea de 180/201 cm.Am lansat ieri comanda si acum vad ca este cu finisaj la alegere, as vrea sa stiu unde ma pot orienta. Se poate asigura si montajul? Multumesc.
Retro Boutique 02.11.2016
Bună ziua! Finisajele disponibile le puteți vedea în showroom-ul nostru din Bucureşti. Iar dacă nu puteți ajunge, vă vom trimite pe e-mail câteva fotografii. Putem asigura montajul, contra unui cost suplimentar.

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30