Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Set mobilă dining Ingrid Valls

LIVRARE GRATUITĂ

Set mobilă dining Ingrid Valls

Cod produs: HS07-F304-1496
10189 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 6 săptămâni


Descriere

Set de mobilă pentru dining, potrivit într-un interior romantic. Setul este format din: 6 scaune, bufet și masă. Toate piesele sunt fabricate în întregime din lemn masiv de brad.

Caracteristici:

  • material: lemn masiv de brad
  • dimensiuni scaun: 40x42x91 cm
  • dimensiuni bufet: 146x200x48 cm
  • dimensiuni masă: 160x80x75 cm
  • produs fabricat în Uniunea Europeană;
  • disponibil online exclusiv la Retro Boutique.

 

Comandă rapid Set mobilă dining Ingrid Valls de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Set mobilă dining Ingrid Valls de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Set mobilă dining Ingrid Valls, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Seturi living.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Seturi living sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Multicolor
  • Material: Lemn

Opinii clienti (3)

PĂRERI CLIENȚI

Ileana Ciuban 15.02.2020
Bună ziua livrați în toată tara și dacă aveți reducere de preț pentru acesta mobila
Retro Boutique 17.10.2016
Bună ziua! Vă vom transmite oferta pe e-mail, în cursul acestei zile.
Buna ziua 17.10.2016
Buna ziua. Sunt interesat de mobila dining Ingrid Valls dupa cum urmează: 1 buc bufet rustic 5 sertare 1 buc bufet rustic 2 sertare 18 buc scaune 3 buc mese. 1 buc comoda V-as ruga sa-mi faceți un preț pentru pentru mobila aceasta. Multumesc.

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30