Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Set de mobilier pentru baie Aruba 3, PAL/MDF, alb/maro

LIVRARE GRATUITĂ

Set de mobilier pentru baie Aruba 3, PAL/MDF, alb/maro

Cod produs: CMD40623
1619 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Set de mobilier de baie fabricat din MDF și PAL, cu design modern și compartimentare practică. Dimensiunile compacte îl recomandă pentru băile de mici dimensiuni. Setul include un lavoar dreptunghiular, încastrat în blat. Ușa dulapului suspendate se pot monta cu deschidere stânga/dreapta.

Setul de mobilier de baie Aruba 3 este compus din:

Caracteristici set de mobilier baie Aruba:

  • Culori: alb, maro
  • Materiale: PAL, MDF
  • Stil: modern
  • Lavoar inclus
  • Uși cu sistem ”soft-closing”
  • Ușile cu deschidere stânga/dreapta
  • Garanție: 2 ani
  • Necesită asamblare: da

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Material: PAL, MDF
  • Culoare: Alb, Maro

Alte detalii

Colecția Aruba

Colecția Aruba de mobilier de baie impresionează cu designul său modern, relaxat. Cadrului furniruit în culori naturale este completat cu fronturi albe și muchii rotunjite, rezultatul fiind un mobilier de baie original, plin de caracter. Lipsa mânerelor este și ea în acord cu ultimele tendințe în designul interior.

Colecția Aruba este compusă din dulapuri de baie joase sau înalte în diverse variante de compartimentare, ce dau flexibilitate în compunerea unui set de mobilier adaptat la configurația fiecărui apartament. De remarcat oglinda cu ramă LED, ce subliniază caracterul modern al colecției. Aruba este ideală pentru oricine caută o soluție modernă și practică pentru camera de baie.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM