Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Set cuvertură de pat și fețe de pernă Cabourg

LIVRARE GRATUITĂ

Set cuvertură de pat și fețe de pernă Cabourg

Cod produs: GEA00053
443 lei

539 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 230×250 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Cuvertura flori albastre colecția 5085 Cabourg are dimensiunea 230x250 cm și două fețe de perna de 60x60 cm. Modelul acestei cuverturi de pat este unul floral pe bază deschisă și un matlas în formă de romb pentru a reda perfect purul stil romantic franțuzesc. Compozitia acestui produs este poliester de foarte bună calitate ce conferă o mentenanță și întreținere mult mai ușoară, iar matlasul este 50% bumbac și 50% poliester.   

Caracteristicile setului pentru pat Cabourg:

 • culori: alb, albastru;
 • compoziţie material: 100% bumbac;
 • stil: romantic, clasic;
 • dimensiuni cuvertură: 230x250 cm;
 • dimensiuni perne: 60x60 cm;
 • ţară de origine: Spania.

Dimensiuni

 • Lățime: 250 cm
 • Lungime: 230 cm

Comandă rapid Set cuvertură de pat și fețe de pernă Cabourg de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Set cuvertură de pat și fețe de pernă Cabourg de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Set cuvertură de pat și fețe de pernă Cabourg, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Pături și cuverturi.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Pături și cuverturi sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Alb, Albastru
 • Material: Textil, Poliester
 • Latime: 250 cm
 • Lungime: 230 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Comodă Jonelle Comodă Jonelle

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă Jonelle

823 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30