Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Set 6 cutii gri depozitare Nortik

Set 6 cutii gri depozitare Nortik

Cod produs: GEA24079
210 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Set 6 cutii depozitare colecția Nortik (Marca Stof - Franta). Aceste cutii sunt foarte practice si utile pentru depozitarea obiectelor mici si medii ca dimensiune. Un foarte mare avantaj al acestui set de cutii este buna dimensionare a acestora ce permite ca aceste cutii sa poate fi introduse una în cealaltă. Pentru o mai bună manvevrabilitate aceste cutii sunt prevăzute cu maânere pe laturile înguste iar în colțuri (pe capac) sunt întărite cu metal. Aceste cutii au un model grafic pe gri cu bej în degradee, iar capacul are o culoare bej închis spre grej.   

Pachetul contine: un set de 6 cutii de depozitare, colectia Nortik, compozitie 80% carton și 20% metal.    

Mai jos găsiți dimensiunile celor 6 cutii:   

  • Cutie 1 (Lxlxh): 25x18x9.5 cm
  • Cutie 2 (Lxlxh): 28x19.5x10.5 cm
  • Cutie 3 (Lxlxh): 32x21.5x11.5 cm
  • Cutie 4 (Lxlxh): 36x24.5x12.5 cm
  • Cutie 5 (Lxlxh): 40x26x13.5 cm
  • Cutie 6 (Lxlxh): 44x31x14.5 cm

Comandă rapid Set 6 cutii gri depozitare Nortik de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Set 6 cutii gri depozitare Nortik de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Set 6 cutii gri depozitare Nortik, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Decorațiuni interioare.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Decorațiuni interioare sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Multicolor
  • Material: Metal

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Scaun de bar Cristine Scaun de bar Cristine

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun de bar Cristine

702 lei
Bufet Lester

LIVRARE GRATUITĂ

Bufet Lester

1339 lei
Scaun living K188

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun living K188

456 lei
Scaun Trinidad Scaun Trinidad

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun Trinidad

290 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30