Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, 28 noiembrie - 1 decembrie ÎNCHIS
Scaun Verena

Scaun Verena

Cod produs: PAK37174
335 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 47×57×80 cm

Termen de livrare: 1 săptămână


Descriere

Fabric seat Gaston pakoworld polypropylene multicolor patchwork

The Gaston patchwork chair is ideal for either commercial or residential use, boasting premium, hard-wearing materials and superior manufacturing that will withstand the test of time.
An ergonomically-moulded polypropylene shell provides support where it's needed and the iconic patchwork fabric exterior provides cushioning with an eye-catching finish! The smooth waterfall edge and padded seat provide comfort for periods of extended use. Solid wooden legs form a stable and stylish base and feature footpads to protect your floors from scuffs and scratches.

Specifications:
- Polypropylene seat and fabric multicolor patchwork 2800g/m³
- With solid oak wood base
- Padded rubber feet to protect hardwood floors 

Dimension:
Length:                          47,5 cm
Width:                               57 cm
Total height:                  80,5 cm

Seat height:                     47 cm

Remarks:
Packed – Simple assembly required 

The color of the delivered product may differ from the product's color on the image
 • Inaltime produs (min): 47cm

Dimensiuni

 • Lățime: 57 cm
 • Lungime: 47 cm
 • Înălțime: 80 cm
 • Greutate: 3 kg

Comandă rapid Scaun Verena de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Scaun Verena de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Scaun Verena, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Scaune dining.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Scaune dining sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Multicolor, Maro
 • Material: Lemn, Textil, Plastic
 • Latime: 57 cm
 • Lungime: 47 cm
 • Inaltime: 80 cm
 • Greutate: 3 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, 28 noiembrie - 1 decembrie ÎNCHIS