Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Scaun dining Frazer Green

Scaun dining Frazer Green

Cod produs: HS04-F133-806
153 lei

316 lei

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
1 bucata

Dimensiuni: 46×80×44 cm

Termen de livrare: 24-48 ore

Valabilitate promotie: 30.04.2021


Descriere

Simplitatea elegantă a acestui scaun de dining îl face de nelipsit din orice interior retro. Modelul a fost creat de Frank Eams în anii '50 şi a rămas de atunci unul din punctele de referinţă ale designului modern "Mid Century". Punctul forte al acestui scaun este confortul oferit de şezutul şi spătarul în formă de scoică, cu ergonomie sporită. Cadrul de sprijin este format din cele patru picioare din lemn masiv, unite prin diagonale metalice, prevăzute cu terminaţii din cauciuc pentru a proteja podeaua. Disponibile într-o varietate de culori, scaunele de tip "Eams" sunt ideale pentru zona de dining, în bistrouri şi cafenele sau în sălile de aşteptare.

Această piesă de mobila retro nu necesită asamblare.

Materiale: polipropilenă, lemn, metal


Dimensiuni

  • Lățime: 46 cm
  • Înălțime: 80 cm
  • Adâncime: 44 cm
  • Greutate: 4,25 kg

Comandă rapid Scaun dining Frazer Green de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Scaun dining Frazer Green de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Scaun dining Frazer Green, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Scaune dining.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Scaune dining sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Verde
  • Material: Netapitat
  • Latime: 46 cm
  • Inaltime: 80 cm
  • Adancime: 44 cm
  • Greutate: 4,25 kg

Alte detalii

Spaţii care stimulează imaginaţia

Interioarele scandinave sunt spaţii care inspiră, încurajează visarea şi dau un sentiment de libertate. În contrast cu decorurile clasice, modernismul scandinav privilegiază zonele deschise, inundate de lumină, cu pereţi albi şi podele din piatră sau gresie. Nordicii au o legătură specială cu natura - iată de ce în casele lor predomină lemnul din esenţe uşoare, finisat natur. Acesta se regăseşte în piesele de mobilă (comode, canapele, fotolii) sau sub formă de panouri decorative care plachează pereţii. Şi pentru că albul, griul şi negrul au nevoie de o contrapondere cromatică, pernele sau tapiţeria canapelei vor fi adeseori pete de culoare vii, care împrospătează atmosfera.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30