Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Scaun Anneliese

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun Anneliese

Cod produs: PAK27034
347 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 49×55×85 cm

Termen de livrare: 1 săptămână


Descriere

Propylene chair Iren in black matte color

 

The classic Iren chair is a very classic and well known. It is one of the most comfortable chairs. And it is perfect for modern dining. This chair is durable and easy to clean in cafes, restaurants, or at home. This Verner Panton chair replica is stunning and modern. It suits any indoor or outdoor dining table. The "Iren" chair is made out of polypropylene resin making it UV protected

 

Specifications:

- Polypropylene

- Made of a single piece

- Stackable and easy to clean

- A unique design with more than 50 years of history

 

Dimension:

Length:                        49 cm

Width:                          55 cm

Total height:              85 cm

 

Remarks:

No assembly required

 • Inaltime șezut (min): 44cm

Dimensiuni

 • Lățime: 55 cm
 • Lungime: 49 cm
 • Înălțime: 85 cm
 • Greutate: 1000 kg

Comandă rapid Scaun Anneliese de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Scaun Anneliese de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Scaun Anneliese, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Scaune dining.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Scaune dining sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Negru
 • Material: Plastic
 • Latime: 55 cm
 • Lungime: 49 cm
 • Inaltime: 85 cm
 • Greutate: 1000 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Colțar maro/bej, PAULITA Colțar maro/bej, PAULITA

LIVRARE GRATUITĂ

Colțar maro/bej, PAULITA

1769 lei
Pat, alb/negru, MOET

LIVRARE GRATUITĂ

Pat, alb/negru, MOET

2768 lei

Produse vizualizate

Scaun Anneliese Scaun Anneliese

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun Anneliese

347 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30