Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Saltea Double Latex Black 90

LIVRARE GRATUITĂ

Saltea Double Latex Black 90

Cod produs: KAR12432
2642 lei

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
1 bucata

Dimensiuni: 200×90×18 cm

Termen de livrare: 24-48 ore


Descriere

Salteaua Double Latex Black 90 este inspirată de saltelele tradiÈ›ionale japoneze (”futon”). Se deosebeÈ™te însă de acestea prin umplutura generoasă, formată din 6 straturi de bumbac È™i 2 de latex, special gândită pentru a răspunde nevoilor occidentale de confort. Salteaua Double Latex Black 90 se poate aÈ™eza direct pe podea sau o puteÈ›i folosi cu un suport de saltea tatami È™i o ramă de pat în stil scandinav.

Caracteristicile saltelei Double Latex Black:

 • dimensiuni: 200x90x18 cm
 • greutate: 20 kg
 • material husă: 100% bumbac
 • material umplutură: bumbac, latex (2 straturi x 4 cm)
 • densitate: medie
 • culoare: negru
 • È›ară de origine: Polonia

 


Dimensiuni

 • Lățime: 90 cm
 • Lungime: 200 cm
 • Înălțime: 18 cm
 • Greutate: 20 kg

Comandă rapid Saltea Double Latex Black 90 de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Saltea Double Latex Black 90 de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Saltea Double Latex Black 90, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Saltele.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Saltele sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Negru
 • Material: Textil, Cauciuc
 • Latime: 90 cm
 • Lungime: 200 cm
 • Inaltime: 18 cm
 • Greutate: 20 kg

Alte detalii

Danish Design

Design, calitate, funcționalitate - pe scurt, Karup. Piese de mobilier ingenios proiectate, special pentru spațiile mici. Canapele elegante pe timp de zi, ce se transformă în paturi confortabile pe timp de noapte. Ideale pentru apartamentele contemporane, unde spațiul reprezintă o veșnică problemă. Confort, simplitate, ergonomie - iată calitățile mobilierului Karup, ce atrag tineri și adulți deopotrivă.

Karup a fost înființată în Danemarca, în anul 1972, de către Preben Christinsen. Pasionat de mobilier, Preben a început să experimenteze diverse combinații de forme și materiale pentru paturi și canapele. ”Procesul” se desfășura în... hambarul de la ferma familiei Christensen. Astăzi, ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-un brand recunoscut internațional. Karup își are sediul în orașul cu același nume, în inima Danemarcei. Afacerea rămâne una de familie, fiind la a doua generație de antreprenori.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30