Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Saltea din spumă cu memorie Memory Spring

LIVRARE GRATUITĂ

Saltea din spumă cu memorie Memory Spring

Cod produs: MGF12739
1733 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 200×160×22 cm

Termen de livrare: 7 zile


Descriere

Memory Spring este o saltea cu fermitate medie. Partea centrală (miezul) este realizată dintr-o combinație inovatoare între arcuri tip Pocket Spring împachetate individual și două tipuri diferite de spumă foarte elastică:

Strat superior profilat de 2 cm din spumă moale pentru un plus de confort Arcuri de tip Pocket Spring de 14,5 cm - împachetate individual. Arcurile de tipul Pocket Spring cu buzunare sunt fabricate cu o tehnologie ce ajută ca fiecare arc să fie este împachetat într-un buzunar individual fabricat dintr-un material textil. Buzunarele sunt conectate printr-o bandă elastică și reacționează individual la greutatea corpului, asigurând distribuirea uniformă a greutății și a zonelor independente de sprijin pentru fiecare parte a corpului. Arcurile sunt separate de celelalte straturi ale saltelei printr-un strat de spumă foarte elastică.

Husa saltelei este realizată din material textil catifelat la atingere și spumă cu memorie inovatoare Graphene de 2 cm, care ajută la respingerea electricității statice și a prafului. De asemenea, are proprietăți termoregulatoare - absoarbe și eliberează căldură corpului pe perioada somnului atunci când este nevoie.

Toate saltelele iSleep au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității. Recomandăm utilizarea somierelor iSleep, deoarece acestea au lamele flexibile și absorb presiunea exercitată asupra saltelei și astfel sporesc confortul pentru a avea un somn mai bun și relaxare completă.

Toate saltelele iSleep sunt ambalate sub formă de rulou prin procedeu de vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.

Caracteristici saltea din spumă cu memorie Memory Spring:

 • Fabricată în Portugalia
 • Parte centrală (miez) formată din arcuri tip Pocket Spring, împachetate individual în buzunare proprii
 • Strat de spumă cu memorie Graphene, antistatică și antialergică
 • Un strat profilat de spumă moale pentru mai mult confort
 • Strat de stabilizare a spumei foarte elastice
 • Material textil cu tratament antibacterian

 • Dimensiuni

  • Latime: 160 cm
  • Lungime: 200 cm
  • Inaltime: 22 cm
  • Greutate: 20 kg

  Garanţie

  Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

  Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

  Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

  Retur

  Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

  Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

  Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

   

  Specificatii

  • Material: Spuma
  • Culoare: Alb
  • Latime: 160 cm
  • Lungime: 200 cm
  • Inaltime: 22 cm
  • Greutate: 20 kg

  Opinii clienti

  Adaugă un comentariu


  produse asortate
  Lustră cu 6 brațe Joel Lustră cu 6 brațe Joel

  LIVRARE GRATUITĂ

  Lustră cu 6 brațe Joel

  1493 lei

  Produse vizualizate

  Livrare gratuită

  la peste 700 de lei

  Drept de retur

  30 zile

  Personalizare

  a peste 400 de produse

  Plata în rate

  până la 5 rate fără dobândă

  Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

  031 228 5140 contact@retroboutique.ro

  Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM