Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Ramă albă foto Home Charline 45x40 cm

Ramă albă foto Home Charline 45x40 cm

Cod produs: GEA29082
78 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 45×40 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Rama alba fotografii este un produs marca Stof - Franța ce face parte din colecția Charline. Acest suport pentru poze are o capacitate de șase fotografii in centrul cărora găsim căldurosul cuvânt HOME. Motivul acestei decorațiuni este elegant iar pentru o greutate mică compoziția acestui produs este din poliuretan. Colecția Charline este o colecție de mare succes a producătorului francez și conține: cutie depozitare, napron masă, opritor ușă, pernă scaun, perniță ușă, pernă podea etc. 

Coletul conține: O ramă albă pentru 6 fotografii model Charline cu dimensiunea 45x40 cm. 


Dimensiuni

  • Lățime: 40 cm
  • Lungime: 45 cm

Comandă rapid Ramă albă foto Home Charline 45x40 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Ramă albă foto Home Charline 45x40 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Ramă albă foto Home Charline 45x40 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Rame foto.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Rame foto sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Alb
  • Material: Lemn
  • Latime: 40 cm
  • Lungime: 45 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Șifonier Starr Șifonier Starr

LIVRARE GRATUITĂ

Șifonier Starr

1419 lei
Măsuță de cafea Hola Măsuță de cafea Hola

LIVRARE GRATUITĂ

Măsuță de cafea Hola

400 lei
Măsuță de cafea Sara Măsuță de cafea Sara

LIVRARE GRATUITĂ

Măsuță de cafea Sara

1169 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30