Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Poster de călătorie Paris

Poster de călătorie Paris

Cod produs: ES03-F16-178
150 lei

215 lei

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
1 bucata

Dimensiuni: 68×43 cm

Termen de livrare: 24-48 ore

Valabilitate promotie: 30.04.2021


Descriere

Explorați lumea cu posterele de călătorie vintage ale Retro Boutique! Mai mult decât orice altă creație grafică de acest tip, posterele de călătorie trezesc simțul de aventură și fascinează privitorul cu bogăția lor cromatică.

Posterul de călătorie Paris reproduce originalul din anii '60. Creație publicitară cu inconfundabil parfum retro, acesta promova imaginea capitalei franceze prin intermediul a două simboluri consacrate - florăreasa ambulantă și Arcul de Triumf. O compoziție în culori vii, executată în condiții grafice excepționale pe hârtie specială, cu detalii fine și gradiente delicate de culoare. Posterul este înrămat cu ramă de culoare neagră şi este protejat cu sticlă float.

Caracteristici tehnice:

 • imprimare pe hârtie premium pentru postere
 • culori vibrante și contururi clare
 • ramă cu lățimea de 1,5 cm
 • rezistență la decolorare: până la 60 de ani (uz de interior)
 • hârtie: greutate 200 g/m2, grosime 228 microni, certificare FSC
 • cerneală HP latex, certificată Greenguard și Ecologo

Acest produs face parte din colecția Postere.


Dimensiuni

 • Lățime: 43 cm
 • Lungime: 68 cm

Comandă rapid Poster de călătorie Paris de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Poster de călătorie Paris de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Poster de călătorie Paris, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Tablouri.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Tablouri sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Multicolor
 • Latime: 43 cm
 • Lungime: 68 cm

Alte detalii

Posterul de călătorie

În secolul al XX-lea, industria călătoriilor a crescut spectaculos. An după an transatlanticele stabileau noi recorduri de viteză, trenuri aerodinamice alergau pe șine, iar elegantele hidroavioane de la începuturi cedau în cele din urmă locul avioanelor de linie. Aceste inovații tehnologice au susținut Epoca de Aur a călătoriilor ce avea să se întindă - în ciuda unei recesiuni severe și a două războiate mondiale - până în anii '60. Plăcerea călătoriei, rezervată odinioară numai elitelor, devenise accesibilă astfel și marelui public.

Posterul de călătorie a apărut chiar în zorii epocii, impunându-se drept cel mai potrivit mijloc publicitar pentru a educa, dar și a ispiti consumatorul. Îmbinând imagini colorate de mari dimensiuni și litere de o șchioapă, posterele de călătorie erau ideale pentru a promova destinațiile exotice, ușor de atins de-acum datorită progresului mijloacelor de transport. În scurt timp, afișele litografiate au devenit o prezență nelipsită în gările și chioșcurile din Europa și America.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Masă de cafea Nicole

LIVRARE GRATUITĂ

Masă de cafea Nicole

1239 lei
Scaun dining Julita Red Scaun dining Julita Red

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun dining Julita Red

322 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30