Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Pernă decorativă Ikati Anis 30x50 cm

LIVRARE GRATUITĂ

Pernă decorativă Ikati Anis 30x50 cm

Cod produs: GEA00692
346 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Perna verde alba bumbac Ikati Anis are dimensiunea 30x50 cm și face parte din colecția fabricii franceze Stof denumită Ikat. Această pernă decorativă are un model cu totul deosebit, fiind format din zigzaguri pe diferite nuanțe de verde - de la verde deschis (turoaz) la verde închis. Modelul acestei perne decorative dreptunghiulare este realizat prin ultima tehnică de print numită digital print. Perna decorativă Ikat Anis este dehusabilă și poate fi utilizată la decorarea canapelei sau a fotoliului din living ori a patului din dormitor. Compoziția de foarte bună calitate - 100% bumbac și finisările de înaltă calitate fac acest produs unul durabil și excepțional. Colecția Ikat a fabricii franceze Stof este mai variată și mai conține produse precum: perna pentru podea, saltea sezlong, pernițe scaune, puf podea etc și este disponibilă în treci culori: Orange, Gris și Anis.   Coletul conține: o pernă verde decorativă forme geometrice, colecția Ikati, dimensiunea 30x50 cm.  Întreținere:   

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Comandă rapid Pernă decorativă Ikati Anis 30x50 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Pernă decorativă Ikati Anis 30x50 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Pernă decorativă Ikati Anis 30x50 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Perne.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Perne sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Material: Textil

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Bibliotecă Kipp Yellow Bibliotecă Kipp Yellow

LIVRARE GRATUITĂ

Bibliotecă Kipp Yellow

346 lei
Lampadar Valery Mustard Lampadar Valery Mustard

LIVRARE GRATUITĂ

Lampadar Valery Mustard

925 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30