Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Pernă decorativă Butterfly Lin

Pernă decorativă Butterfly Lin

Cod produs: GEA00637
152 lei

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
2 bucati

Dimensiuni: 50×50 cm

Termen de livrare: 24-48 ore


Descriere

IeÅŸi pe uşă cu mâinile în buzunare, nepăsător la tristeÅ£ea domniÅ£ei. Iar ea nici că ÅŸtia ce-i de făcut: să-ÅŸi plângă amarul în perne sau să zvârle cu acestea după el.

Folosite cu pricepere, pernele decorative pot să schimba atmosfera unei camere. Åži, desigur, starea de spirit a privitorului - perna "Butterfly" este un bun exemplu. AÅŸezaÅ£i una, două sau mai multe asemenea perne pe canapeaua din living, pe fotolii sau pe patul din dormitor. ÎngăduiÅ£i-vă libertatea de a alătura perne cu motive florale, geometrice sau uni ÅŸi admiraÅ£i rezultatul.

Caracteristicile pernei decorative "Butterfly":

 • material: 100% in
 • culori: multicolor
 • faÅ£a de pernă este detaÅŸabilă
 • curăţare uscată
 • protecÅ£ie sporită la raze ultraviolete
 • exclusiv online la Retro Boutique

Ţară de origine: Franţa


Dimensiuni

 • Lățime: 50 cm
 • Lungime: 50 cm
 • Greutate: 1,1 kg

Comandă rapid Pernă decorativă Butterfly Lin de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Pernă decorativă Butterfly Lin de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Pernă decorativă Butterfly Lin, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Perne.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Perne sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Bej, Verde, Mov
 • Latime: 50 cm
 • Lungime: 50 cm
 • Greutate: 1,1 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30