Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Pernă deco floare colorată Loneta Tualum Original 40x40 cm

Pernă deco floare colorată Loneta Tualum Original 40x40 cm

Cod produs: GEA38254
71 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 40×40 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Perna florala decorativa are dimensiunea 40x40 cm și face parte din colecția producătorului Texathenea. Perna decorativă Loneta Tualum Original are un motiv floral și este compus dintr-o floare albă cu roz amplasată central în jurul căreia observăm cățiva fluturi colorați. Această perniță decorativă este dehusabilă iar modelul este imprimat prin ultima tehnologie de print - Digital Print. 

Coletul conține: o pernă decorativă florală, compoziție mixtă (bumbac și poliester), model Loneta Tualum Original, dimensiunea 40x40 cm.   

Întreținere:   

  • Spălare în mașină la 30 grade Celsius
  • A nu se folosi înălbitor
  • A nu se usca prin centrifugare
  • Călcare la temperatura normală
  • Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei


Dimensiuni

  • Lățime: 40 cm
  • Lungime: 40 cm

Comandă rapid Pernă deco floare colorată Loneta Tualum Original 40x40 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Pernă deco floare colorată Loneta Tualum Original 40x40 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Pernă deco floare colorată Loneta Tualum Original 40x40 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Perne.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Perne sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Aplică crom Meduno Aplică crom Meduno

LIVRARE GRATUITĂ

Aplică crom Meduno

311 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30