Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Pernă Craciun roșie Patineur Rouge 40x40 cm

Pernă Craciun roșie Patineur Rouge 40x40 cm

Cod produs: GEA00535
115 lei

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
3 bucati

Termen de livrare: 24-48 ore


Descriere

Pernă Craciun rosie Patineur Rouge are compoziÈ›ie 100% bumbac È™i dimensiunea de 30x50 cm. Aceasta este o pernă ideală pentru iubitorii sezonului rece sau a sporturilor de iarnă. Perna roÈ™ie Patineur Rouge este un produs ce se identifică printr-un design ce îmbină armonios culorile roÈ™u, grej È™i alb ce poate fi utilizată la decorarea canapelei sau fotoliului din living ori a patului din dormitor. ColecÈ›ia Patineur este foarte potrivită È™i pentru decorarea casei în preajma sărbătorilor de Crăciun, culoarea roÈ™ie îmbinată cu măiestrie cu culorile gri creând ambientul ideal pentru sărbatorile de iarnă. CompoziÈ›ia de foarte bună calitate combinată cu finisările de înaltă calitate fac acest produs unul durabil È™i excepÈ›ional. 

Coletul conÈ›ine: o pernă decorativă roÈ™ie cu model copii ce patinează pe fundal grej colecÈ›ia Patineur dimensiunea 40x40 cm.  ÎntreÈ›inere:   

Spălare în maÈ™ină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Comandă rapid Pernă Craciun roÈ™ie Patineur Rouge 40x40 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Pernă Craciun roÈ™ie Patineur Rouge 40x40 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Pernă Craciun roÈ™ie Patineur Rouge 40x40 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Perne.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Perne sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Rosu
  • Material: Textil

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30