Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Pernă Coventry Cerise 30x50 cm

Pernă Coventry Cerise 30x50 cm

Cod produs: GEA29081
55 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 50×30 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Perna cu flori rosii model Coventry Cerise are dimensiunea 30x50 cm și face parte din colecția Coventry a producătorului francez Stof. Această pernă decorativă are două fețe - un model floral în partea stângă este delimitat de două benzi verticale roșii cu doi ciucuri roșii de o parte uni, culoarea grej iar pe verso este grej uni. Perna roșie decorativă Coventry are un model compus dintr-o multitudine de flori multicolore în care culoarea predominantă este roșul. 

Coletul conține: o pernă roșie decorativă cu model floral, compoziție 100% bumbac, model Coventry Cerise cu dimensiunea 30x50 cm. 

Întreținere:   

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretileneiare un model compus din două părti - o parte  multitudine de flori multicolore în care culoarea predominantă este roșul.

Această perna decorativă are două fețe - o față cu model printat iar pe verso este uni pe culoarea grej, de jur imprejur are mici ciucuri roșii inserați.

Această pernă decorativă pentru canapea are compoziția 100% bumbac și un model printat colorat și optimist.   


Dimensiuni

  • Latime: 30 cm
  • Lungime: 50 cm

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Material: Bumbac
  • Latime: 30 cm
  • Lungime: 50 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Scaun de birou AMBASADOR Scaun de birou AMBASADOR

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun de birou AMBASADOR

1129 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM