Retroboutique - Mobila Vintage
Draperie flori roșii Narciso 135x260 cm

Cod produs: GEA00149

Termen de livrare: 5 - 7 zile

99 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Draperie flori rosii Narciso cu dimensiunea 135x260 cm, direct confecționată pe 8 inele este o draperie din poliester de calitate superioară. Modelul de flori roșii pe fundal alb este realizat folosind ultima tehnologie - digital print. Prin această metodă de print culorile sunt mult mai vii iar acuratețea printului este superioară.  De o calitate excepțională, draperia florală Narciso se încadrează perfect în orice cameră cu stil sau în orice living. Modelul de draperie Narciso este rezultatul colaboării muncii de peste 10 ani dintre designerii de renume în decorațiuni și fabrica franceză. 

Pachetul contine: o draperie cu flori roșii Narciso confecționată compoziția poliester, pe 8 inele cu dimensiunea 135x260 cm.

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu