Retroboutique - Mobila Vintage
Draperie bej deschis Doudou Ecru 135x250 cm

Cod produs: GEA00140

Termen de livrare: 5 - 7 zile

149 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Draperie bej dormitor model 5792 Doudou cu dimensiunea 135x250 cm, marca Stof - Franța, este o draperie direct confecționată pe inele foarte plăcută estetic dar și la atins. Culoarea draperiei decorative pentru living sau dormitor este un bej foarte deschis cce se încadrează perfect în orice cameră ce se dorește a fi luminoasă și elegantă. Această draperie este confecționată pe inele fiind foarte ușor de montat pe orice galerie de la geamul din living sau dormitor. Colecția Doudou a producătorului francez Stof este una de mare succes având o gamă largă de modele de pături și draperii pe diferite culori.  

Pachetul conține: o draperie bej deschis model 5792 Doudou Ecru confecționată pe inele cu dimensiunea 135x250 cm.  

Intretinere:  

Spalare in masina la 30 grade Celsius

A nu se folosi inalbitor

A nu se usca prin centrifugare

Calcare la temperatura normala

Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei 

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu