Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM
Pat din lemn masiv Domus, molid, natur

LIVRARE GRATUITĂ

Pat din lemn masiv Domus, molid, natur

Cod produs: SFVDOMUSBED
3549 - 4119 lei

Indisponibil

Termen de livrare:


Descriere

Un pat cu grinzi din lemn masiv de înaltă calitate, ce aduce confortul stilului rustic în dormitorul de acasă. Rama din lemn de molid, robustă și elegantă, adaugă decorului un inconfundabil accent natural. Datorită structurii sale particulare, lemnul de molid este o variantă excelentă pentru mobilierul din lemn masiv - fisurile de creștere și nodurile din lemn fac din patul Domus o piesă fascinantă, cu un aspect deosebit. Îmbinările cu jumătăți de grosime sunt estetice, asigurând totodată rezistență maximă la efort. Picioarele înclinate, care balansează designul unghiular al patului, dau o notă modernă acestui remarcabil pat din lemn masiv.

Perfect pentru orice decor - suprapunerea de materiale tradiționale și forme moderne creează un mobilier atemporal, care poate fi integrat într-o gamă largă de amenajări.

Construcție robustă – din lemn masiv, cu îmbinări deosebit de puternice și rezistente, caracteristice paturilor din grinzi.

Design elegant - datorită nodurilor și fisurilor de creștere din lemnul masiv, fiecare pat devine o piesă unicat, cu un design propriu. Rezistența și calitatea mobilierului nu sunt influențate de aceste caracteristici.

Ușor de îngrijit – grinzile din lemn masiv pot fi șterse cu o cârpă umedă. Suprafata uleiată protejează lemnul de praf si murdărie.

Caracteristicile patului Domus:

 • fabricat integral din grinzi de masiv
 • design distinctiv cu fisuri și noduri de creștere
 • culoare: lemn natur
 • material: lemn de molid
 • stiluri: rustic, modern
 • înălțime tăblie: aprox. 49 cm
 • înălțime totală: aprox. 90 cm
 • dimensiuni disponibile: 140/160/180x200 cm
 • somiera și salteaua NU sunt incluse în preț
 • asamblare ușoară cu ajutorul instrucțiunilor detaliate

Comandă rapid Pat din lemn masiv Domus, molid, natur de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Pat din lemn masiv Domus, molid, natur de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Pat din lemn masiv Domus, molid, natur, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Paturi.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Paturi sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Maro
 • Material: Lemn
 • Dimensiune: 140x200, 180x200, 160x200, 200x200

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM