Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 31 octombrie ÎNCHIS
Pat cu cadru din lemn Senza Natur 160X200

LIVRARE GRATUITĂ

Pat cu cadru din lemn Senza Natur 160X200

Cod produs: KAR12286
2959 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 200×160×15 cm

Termen de livrare: 22 săptămâni


Descriere

Simplitate și serenitate. Inspirat de stilul mobilierului japonez, patul Senza Natur este special proiectat pentru a oferi confortul necesar somnului, fără complicațiile decorative ale paturilor tradiționale. Liniile sale simple, elegante creează o atmosferă calmă, totodată făcându-l compatibil cu o gamă largă de stiluri de amenajare. Cadrul patului este fabricat din lemn masiv de brad, finisat natur.

Prețul produsului NU include salteaua și accesoriile din imagine.

Vezi și alte variante de finisaj și tapițerie în gama de mobilier scandinav Karup.

Caracteristicile patului din lemn Senza Natur:

 • dimensiuni: 200x160x15 cm
 • greutate maximă suportată: 300 kg
 • culoare cadru: lemn natur
 • material cadru: lemn masiv de brad
 • instrucţiunile şi accesoriile de montaj sunt incluse
 • ţară de origine: Estonia

Dimensiuni

 • Lățime: 160 cm
 • Lungime: 200 cm
 • Înălțime: 15 cm
 • Greutate: 32 kg

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Bej
 • Material: Lemn
 • Latime: 160 cm
 • Lungime: 200 cm
 • Inaltime: 15 cm
 • Greutate: 32 kg

Alte detalii

Danish Design

Design, calitate, funcționalitate - pe scurt, Karup. Piese de mobilier ingenios proiectate, special pentru spațiile mici. Canapele elegante pe timp de zi, ce se transformă în paturi confortabile pe timp de noapte. Ideale pentru apartamentele contemporane, unde spațiul reprezintă o veșnică problemă. Confort, simplitate, ergonomie - iată calitățile mobilierului Karup, ce atrag tineri și adulți deopotrivă.

Karup a fost înființată în Danemarca, în anul 1972, de către Preben Christinsen. Pasionat de mobilier, Preben a început să experimenteze diverse combinații de forme și materiale pentru paturi și canapele. ”Procesul” se desfășura în... hambarul de la ferma familiei Christensen. Astăzi, ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-un brand recunoscut internațional. Karup își are sediul în orașul cu același nume, în inima Danemarcei. Afacerea rămâne una de familie, fiind la a doua generație de antreprenori.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 31 octombrie ÎNCHIS