Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM
Pat canapea gri stil scandinav Pace Black

LIVRARE GRATUITĂ

Pat canapea gri stil scandinav Pace Black

Cod produs: KAR11836
3619 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 200×75×40 cm

Termen de livrare: 22 săptămâni


Descriere

Cu picioarele sale simple și totuși clasice, patul canapea Pace Black este o piesă ce nu se demodează. Cadrul său solid, fabricat din lemn masiv de brad, îi asigură rezistența, dând totodată o puternică amprentă vizuală. Cele trei finisaje la alegere (lemn natur, vopsit alb, vopsit negru) și culorile variate ale tapițeriei dau o paletă largă de asortări. Sfat deco: așezați pernele patului sprijinite de perete pentru a crea un spațiu de relaxare modern, unde puteți conversa cu familia sau cu prietenii. Puteți chiar să alăturați doua paturi Pace Black pentru a crea o inedită canapea de colț! Tapițeria saltelei este din bumbac și poliester, iar umplutura din lână și spumă.

Vezi și alte variante de finisaj și tapițerie în gama de mobilier scandinav Karup.

Caracteristicile patului canapea Pace Black:

 • dimensiuni: 200x40x75 cm
 • dimensiuni saltea: 200x75x12 cm
 • adâncime șezut: 65 cm
 • culoare tapițerie: gri
 • material tapițerie: 80% bumbac, 20% poliester
 • finisaj cadru: vopsit negru
 • material cadru: lemn de brad
 • instrucţiunile şi accesoriile de montaj sunt incluse
 • ţară de origine: Polonia

Dimensiuni

 • Lățime: 75 cm
 • Lungime: 200 cm
 • Înălțime: 40 cm
 • Greutate: 29 kg

Comandă rapid Pat canapea gri stil scandinav Pace Black de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Pat canapea gri stil scandinav Pace Black de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Pat canapea gri stil scandinav Pace Black, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Paturi.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Paturi sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Gri
 • Material: Textil, Poliester
 • Latime: 75 cm
 • Lungime: 200 cm
 • Inaltime: 40 cm
 • Greutate: 29 kg

Alte detalii

Danish Design

Design, calitate, funcționalitate - pe scurt, Karup. Piese de mobilier ingenios proiectate, special pentru spațiile mici. Canapele elegante pe timp de zi, ce se transformă în paturi confortabile pe timp de noapte. Ideale pentru apartamentele contemporane, unde spațiul reprezintă o veșnică problemă. Confort, simplitate, ergonomie - iată calitățile mobilierului Karup, ce atrag tineri și adulți deopotrivă.

Karup a fost înființată în Danemarca, în anul 1972, de către Preben Christinsen. Pasionat de mobilier, Preben a început să experimenteze diverse combinații de forme și materiale pentru paturi și canapele. ”Procesul” se desfășura în... hambarul de la ferma familiei Christensen. Astăzi, ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-un brand recunoscut internațional. Karup își are sediul în orașul cu același nume, în inima Danemarcei. Afacerea rămâne una de familie, fiind la a doua generație de antreprenori.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM