Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Oglindă cu ramă antichizata Noblesse II

LIVRARE GRATUITĂ

Oglindă cu ramă antichizata Noblesse II

Cod produs: DS01-F03-004-4
293 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 50×130×2 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Oglideşte-te. Tu şi întrebările tale, de zece ori câte zece. Prinde chipul mirat spre amintire: între ramele înflorate aceeaşi ochi te vor privi şi mâine, dar gândul va fi fost plecat demult.

Oglindă cu ramă albă cu aspect antichizat. Aspectul ramei imită patina timpului şi răspândeşte un aer de eleganţă şi nobleţe. Înălţimea este de 130 cm şi lăţimea de 50 cm. Aceste dimensiuni includ rama.

Culoare: alb cu patină aurie

Material: polirăşină

Stil: clasic, romantic


Dimensiuni

  • Lățime: 50 cm
  • Înălțime: 130 cm
  • Adâncime: 2 cm
  • Greutate: 7,25 kg

Comandă rapid Oglindă cu ramă antichizata Noblesse II de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Oglindă cu ramă antichizata Noblesse II de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Oglindă cu ramă antichizata Noblesse II, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Oglinzi.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Oglinzi sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Alb, Auriu
  • Material: Polimer
  • Latime: 50 cm
  • Inaltime: 130 cm
  • Adancime: 2 cm
  • Greutate: 7,25 kg

Opinii clienti (2)

PĂRERI CLIENȚI

Catalina Mitroi 23.04.2020
Buna ziua!Ma intereseaza ce lățime are doar oglinda,fără rama ,la oglinda cu rama antichizata Noblesse ll
Vintilă Monica 27.11.2019
Vreau sa îmi ajungă produsul în regulă !

Adaugă un comentariu


produse asortate
Birou-etajeră Clay

LIVRARE GRATUITĂ

Birou-etajeră Clay

326 lei
Pernă decorativă Sue S

LIVRARE GRATUITĂ

Pernă decorativă Sue S

265 lei
Noptieră Deco Wenge

LIVRARE GRATUITĂ

Noptieră Deco Wenge

337 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30