Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM
Oglindă cu ramă albă antichizată

Oglindă cu ramă albă antichizată "Noblesse"

Cod produs: DS01-F03-003-5
239 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 35×90 cm

Termen de livrare: 3 săptămâni


Descriere

Oglideşte-te. Tu şi întrebările tale, de zece ori câte zece. Prinde chipul mirat spre amintire: între ramele înflorate aceeaşi ochi te vor privi şi mâine, dar gândul va fi fost plecat demult.

Oglindă cu ramă cu aspect antichizat, vopsită în alb cu patină aurie, inspirând trecerea timpului şi răspândind un aer de eleganţă şi nobleţe. Înălţimea este de 90 cm şi lăţimea de 35 cm. Aceste dimensiuni includ rama.

Material: polirăşină


Dimensiuni

  • Lățime: 35 cm
  • Înălțime: 90 cm
  • Greutate: 4,333 kg

Comandă rapid Oglindă cu ramă albă antichizată "Noblesse" de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Oglindă cu ramă albă antichizată "Noblesse" de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Oglindă cu ramă albă antichizată "Noblesse", poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Oglinzi.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Oglinzi sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Alb, Auriu
  • Latime: 35 cm
  • Inaltime: 90 cm
  • Greutate: 4,333 kg

Opinii clienti (4)

PĂRERI CLIENȚI

Chiricioiu Eliza 11.11.2019
Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți care este modalitatea de prindere a acestei oglinzi în perete. Vă mulțumesc!
Chiricioiu Eliza 11.11.2019
Bună ziua!Vă rog să îmi spuneți care este modalitatea de prindere a acestei oglinzi în perete. Vă mulțumesc!
Retro Boutique 10.09.2014
Buna ziua! Oglinda Noblesse este disponibila numai in varianta de mai sus.
Catana Adina 09.09.2014
Buna ziua, As avea o intrebare. Oglinda modelul acesta nu produceti pe dimensiuni mai mari, exemplu latime 120 cm, inaltime 150 cm. Multumesc anticipat.

Adaugă un comentariu


produse asortate
Lustră Tayna Lustră Tayna

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră Tayna

319 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM