Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Noptieră rustică Ingrid Valls

LIVRARE GRATUITĂ

Noptieră rustică Ingrid Valls

Cod produs: HS07-F303-1079
671 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 46×35×64 cm

Termen de livrare: 6 săptămâni


Descriere

Întorcându-se la conac după atâta amar de vreme, deschise întâi uşa odăii ei de odinioară. Lada cu păpuşi, masa de scris, veioza cu volane erau toate la locurile lor. Iar pe noptieră scrisoarea, rămasă nedeschisă, la a cărei amintire Ingrid tresări.

Alei pietruite, păduri de brazi, pajişti alpine - mobilierul pentru dormitor "Ingrid Valls" vorbeşte despre interioarele rustice ale chalet-urilor elveţiene. Avem în această familie piese confecţionate din lemn masiv, cu linii elegante, ce nu se demodează. Finisajul cu patină este aplicat manual în mai multe straturi, spre a pune în evidenţă fibra nobilă a lemnului.

Noptiera rustică "Ingrid Valls" este prevăzută cu sertar şi compartiment pentru depozitare. Fermecătoare adăugire, mânerele acestora sunt decupate în forma unor inimioare, motiv romantic ce se regăseşte şi ca imprimeu.

Caracteristicile noptierei:

 • nu necesită asamblare
 • este confecţionată din lemn masiv de brad
 • sertarele sunt prevăzute cu şine de lemn
 • finisaj aplicat manual în mai multe straturi
 • produs fabricat în Uniunea Europeană
 • greutate 11 kg

Dimensiuni

 • Lățime: 35 cm
 • Lungime: 46 cm
 • Înălțime: 64 cm
 • Greutate: 11 kg

Comandă rapid Noptieră rustică Ingrid Valls de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Noptieră rustică Ingrid Valls de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Noptieră rustică Ingrid Valls, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Comode și noptiere.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Comode și noptiere sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Material: Lemn
 • Latime: 35 cm
 • Lungime: 46 cm
 • Inaltime: 64 cm
 • Greutate: 11 kg

Opinii clienti (3)

PĂRERI CLIENȚI

Iordache Lavinia 26.03.2016
Va multumesc mult pentru livrarea mai devreme a produselor comandate. Sunt extrem de incantata de fiecare produs, draperiile sunt deosebite, cuierul cu ceas asemenea iar cele 2 noptiere arata f bine si sunt foarte bine executate! Peste toate acestea am apreciat profesionalismul echipei RB, in special al Mihaelei! Ma declar fan Retro Boutique :)
Retro Boutique 26.03.2016
Vă mulţumim la rândul nostru pentru că ne sunteţi clientă. Mihaela este foarte bucuroasă de complimente :)
Victoria Arion 18.03.2016
Noptierele pe care le-am comandat au ajuns in stare perfecta, ambalate cu mare grija si suntem incantati de efectul estetic pe care il imprima. Multumim si vom comanda de fiecare data cand vom gasi alt produs original care sa ne inspire.

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30