Retroboutique - Mobila Vintage
Mobilier tapițat la comandă

1. Design italian

Clasic, modern sau original? Simplu, sofisticat sau luxos? Te ajutăm să alegi din peste 200 de modele de scaune, banchete, canapele, taburete și fotolii. Forme și detalii rafinate, lucrate manual de maeștri italieni, ce dau personalitate interioarelor și accentuează eleganța spațiului. Fiecare produs creează un context rafinat, fie acesta biroul de lucru, livingul minimalist de acasă, un bistro cu atmosferă retro. Fabricat integral din lemn masiv de fag, mobilierul tapițat Stillo îndeplinește cele mai exigente cerințe de calitate și durabilitate. Perfect atât pentru case și apartamente, cât și în amenajări de spații publice (baruri, restaurante, hoteluri, cafenele).3. Țesături cu caracter

Caracterul unei piese de mobilier este dat mai ales de tapițeria sa. Obțineți un look original alegând modele de stofă diferite pentru şezut şi spătar. Pentru închidere, o delicată pasmanterie sau cuie din metal patinat.


4. Piesa ta perfectă

Să alegi din atâtea variante combinația ideală de finisaje și stofe ar putea părea dificil. Însă consilierii Retro Boutique te vor ajuta să iei cea mai bună decizie, ținând cont de schema cromatică și stilul amenajării, celelalte piese de mobilă din încăpere și, mai ales, de gusturile tale. De asemenea, ți-am pregătit o selecție de scaune, fotolii și banchete de-a gata, cu finisaje și tapițerii foarte apreciate de către clienții noștri, la prețuri atractive.

Vizitează-ne la Vila Retro sau lasă-ne datele de contact și împreună vom crea piesa perfectă de mobilier tapițat!

100% lucrat manual

Eleganță italiană

Produse unicat