Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Vitrină living Odette Blanche

Cod produs: HS06-F78-371

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 70×48×200 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

2801 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Piesele de mobilă clasică pentru living şi dormitor "Epoque" vorbesc despre farmecul interioarelor franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Elegantă vitrină pentru living, cu aer vintage, compusă din două corpuri. Jumătatea superioară aşteaptă spre găzduire porţelanuri, suveniruri de familie sau cadouri cu patină. Cele două sertare din partea inferioară ascund tacâmurile de argint sau jurnale de modă, după cum preferaţi.

Opţional, sertarele vitrinei pot fi prevăzute contra cost cu şine cu amortizoare. Pentru gama de finisaje disponibile accesaţi galeria foto. Prețul afișat este valabil pentru finisaj vopsit integral Blanc Claire. La cerere sunt disponibile și alte variante de finisare.

Vitrina "Odette" se livrează în ambalaj de lemn, polisitren şi carton. Livrarea se realizează cu transportatori specializaţi de mobilier.

Material: lemn masiv de brad

Lungime
70 cm
Lățime
48 cm
Înălțime
200 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe16 Noi. 2015deCodoban Anamaria
  Se poate sa fie crem sau alb si partea de sus? Toata vitrina sa fie o culoare.
  • Publicat pe16 Noi. 2015deRetro Boutique
   Bună ziua! Da, vitrina Odette poate avea finisaj vopsit integral (alb, crem sau oricare din culorile din paletar).
  Răspunde
 • Publicat pe11 Feb. 2018deManolescu Liudmia
  Se livrează dezasamblat? Ne puteti programa la discuție pentru stabilire detalii?
 • Publicat pe29 Noi. 2016deCimpoes andrei
  Mulțumesc Retro Boutique.Sunt nespus de mulțumit de ambele comenzi.Am făcut cea mai buna alegere calitate preț. Sunt client fidel retroboutique.
  • Publicat pe30 Noi. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Vă mulţumim pentru apreciere. Ne bucură foarte mult să primim asemenea mesaje :)
  Răspunde
 • Publicat pe19 Oct. 2017degaspar csilla
  Buna. Se poate face vitrina Odette sa nu fie vitrina? Adica jos la sertare sa fie la fel, dar partea cu sticla sa fie din lemn tot. Usa vitrinei si lateralele. Sa fie dulap inchis, nu vitrina.
  • Publicat pe23 Oct. 2017deRetro Boutique
   Bună ziua! Vitrina poate fi realizată complet din lemn. Modificarea proiectului presupune un cost suplimentar de 10%, Pentru plasarea comenzii, dar și pentru alte informații care v-ar putea fi de folos, vă stăm la dispoziție.
  Răspunde
Adaugă un comentariu