Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Vitrină living Odette

Cod produs: HS06-F78-370

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 69×46×181 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

2506 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Piesele de mobilă clasică pentru living şi dormitor "Epoque" vorbesc despre farmecul interioarelor franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Elegantă vitrină pentru living, cu aer vintage, compusă din două corpuri. Jumătatea superioară aşteaptă spre găzduire porţelanuri, suveniruri de familie sau cadouri cu patină. Cele două sertare din partea inferioară ascund tacâmurile de argint sau jurnale de modă, după cum preferaţi.

Opţional, sertarele vitrinei pot fi prevăzute contra cost cu şine cu amortizoare. Pentru gama de finisaje disponibile accesaţi galeria foto.

Vitrina "Odette" se livrează în ambalaj de lemn, polisitren şi carton. Livrarea se realizează cu transportatori specializaţi de mobilier.

Material: lemn masiv de brad

Lungime
69 cm
Lățime
46 cm
Înălțime
181 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe23 Mar. 2016deoancea mariana

  Buna ziua
  felicitari pentru produsele sunt deosebite pe care le comecializati.
  Eu sunt interesata de o comoda tv si o vitrina cu o usa fie din gama Odette fie din Bourjois. as dori sa stiu cea din gama Odette pe ce nuante de culori aveti in imagini pare fie vernyl fie un gri spre alb..
  produsele se pot vedea undeva ?...Sunt fabricate in Romania? va multumesc anticipat
  Mariana Oancea

  • Publicat pe23 Mar. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Vă mulţumim pentru apreciere. Comoda TV şi vitrina Odette pot fi finisate în oricare din variantele din paletar. Vorbind de finisajul vitrinei din fotografie, acesta este un gri cu tentă vernil, însă pentru a fi pe deplin lămurită vă vom trimite o mostră de lemn. Cât priveşte ţara de provenienţă, mobilierul Epoque este fabricat în România.
  Răspunde
Adaugă un comentariu