LIVRARE GRATUITĂ

Vitrina living Faraon A

Cod produs: HS18-4446

  • Produs NOU

Dimensiuni: 38×50×161 cm

Termen de livrare: 4 - 6 săptămâni

1758 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Produsul nu necesită asamblare
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140
Impletind căldura lemnului cu funcţionalitatea minimalistă, vitrina pentru living Faraon A este uşor de integrat în orice living sau birou contemporan. În funcţie de necesitate, poate fi o bibiliotecă închisă ce fereşte cărţile de praf, loc de depozitare a veselei sau spaţiu de expunere a suvenirurilor.

Caracterisicile vitrinei pentru living Faraon A:
- culoare: maro
- material: lemn
- stil: contemporan
- prevazuta cu un sertar si o usa
Lungime
38 cm
Lățime
50 cm
Înălțime
161 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu