Taburet-inimă "Afragola"

Cod produs: HS01-F152-1207

Dimensiuni: 30×30×14 cm

Termen de livrare: 2 - 4 zile

76 lei 95 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită peste 300 de lei.
 • Tariful standard este de 19 lei.
 • 031 228 5140

Nemaipomenit vis acesta: urşi din acadea străjuind porţi de turtă dulce, un alai de iepuri cu urechi din fondantă trecând peste un râu de sirop şi deasupra tuturor un cer de bezea. Până la urmă a da în mintea copiilor nu-i aşa de neplăcut.

Taburet numai bun pentru decorarea unui colţ romantic. Are picioare trainice, pregătit fiind să stea ore în şir la poveşti în decorul unui living sau al unui dormitor pastelat. Tapiţeria taburetului este croită din pânză rezistentă la uzură, îmbrăcând perna cât se poate de confortabilă. Se asortează grozav cu o draperie înflorată, cu tonuri bordo si violet.

Material: lemn de brad, textil (100% poliester)

Culoare: bordo

Aspect tesatura: catifea

Lungime
30 cm
Lățime
30 cm
Înălțime
14 cm
Promoţie valabilă până la data de 30.04.2017, în limita stocului disponibil.

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

 • Publicat pe 23 Feb. 2016 de Mihaila Elena
  Buna ziua as fi interesata de un taburet inima Afragola,se poate face cumva la comanda si pe alte dimensiuni?Multumesc!
  • Publicat pe 24 Feb. 2016 de Retro Boutique
   Bună ziua! Dimensiunile taburetului Afragola sunt standard, nu pot suferi modificări.
  Răspunde

Adaugă un comentariu