Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Taburet cu loc de depozitare Deauville Blue

Cod produs: HS04-F125-2627

Dimensiuni: 80×40×40 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

331 lei 474 lei -30% REDUCERE

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Colecţia de taburete Deauville aduce în interioare căldura şi relaxarea estivală a plajelor europene de început de secol 20.

Acest taburet cultivă o stare de bine, cu a sa tapiţerie în culori pastel. Dungile zugrăvite într-o manieră modernă îmbracă plăcut şezutul, susţinut de cadrul rezistent din lemn de mesteacăn. Perna capitonată se poate ridica, dezvăluind un bun ascunziş pentru perne, pătură sau alte marunţişuri. Pus alături de piesele din aceeaşi gamă, taburetul Deauville Blue se însoţeşte grozav cu o masă joasă de cafea şi o ceaşca din fin porţelan. O piesă de mobilă egal potrivită pentru hol, living sau dormitor.

Culori: alb, bleu

Materiale: lemn de mesteacăn, material textil

Stil: contemporan, romantic

Lungime
80 cm
Lățime
40 cm
Înălțime
40 cm
Promoţie valabilă până la data de 28.02.2018, în limita stocului disponibil.

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu