Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Pouf Endo Colors

Cod produs: HS20-4767

Dimensiuni: 35×35×50 cm

Termen de livrare: 4 - 6 săptămâni

555 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

O piesă de asortat în amenajarea livingului este perna de podea sau pouful, prin estetică, dimensiuni şi rolul pe care îl joacă. Pouful imprimat boem Endo împlinește toate exigențele, fie că vorbim de orele petrecute la televizor, vizitele prietenilor sau serile de lectură. Cromatica sa vie face ca această piesă să trezească la viaţă un spaţiu vintage industrial aşa cum este cel creat de mobilierul Endo.

Caracteristicile poufului Endo Colors:
• culoare tapițerie: multicoloră
• material tapiţerie: bumbac
• material umplutură: bile de polistiren
• stil: industrial, contemporan
• nu necesită asamblare

Lungime
35 cm
Lățime
35 cm
Înălțime
50 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Colectia Endo

Colecţia de mobilier Endo foloseşte ca principal element lemnul masiv de suprafaţă, respectiv partea lemnoasă de la marginea copacului. Combinaţia dintre lemnul masiv de acacia şi elementele metalice oferă privitorului un design atemporal, curat şi rafinat. Îmbinarea vizibilă pe fronturi conferă un aer  rafinat, ce aduce exclusivitate şi eleganţă în contrast cu norma.

Adaugă un comentariu