Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Dulap cu vitrină finisaj negru Bastia

Cod produs: HS20-4699

  • Produs NOU

Dimensiuni: 90×40×180 cm

Termen de livrare: 4 - 6 săptămâni

3611 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Dulapul-vitrină în stil clasic Bastia poate fi folosit cu succes în amenajarea zonei de living sau de dining. Uşile din lemn ascund două compartimente ideale pentru depozitarea serviciilor de masă şi a accesoriilor necesare servirii mesei, iar cele două sertare pot găzdui nelipsitele accesorii şi mărunţişuri întâlnite în orice locuinţă.

Caracteristicile dulapului-vitrină Bastia:
• design de inspiraţie mediteraneană
• prevăzut cu 2 sertare şi 2 compartimente cu uşi
• culoare: negru patinat maro (cadru), maro-miere (blat superior)
• materiale: lemn de mango, MDF
• stil: clasic
• nu necesită asamblare
• țară de origine: India

Lungime
90 cm
Lățime
40 cm
Înălțime
180 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Colectia Bastia

Mobilierul din colecţia Bastia îți are rădăcinile în istoria tumultoasă a insule mediteraneene Corsica, Sicilia şi Sardinia. Influenţele popoarelor care au trecut pe aici de-a lungul secolelor - vandali, romani, goţi, greci, italieni, francezi - au lăsat urme în prezent în aproape toate zonele de interes. Mobilierul Bastia se identifică cu imaginea acelor vremuri în primul rând datorită meşteşugului folosit la prelucrarea lemnului, apoi a suprafeţelor antichizate ce poartă patina trecutului. Acestea, alături de amprenta unică a designului mediteranean, recomandă colecţia de mobilă Bastia pentru amenajări de interioare cu spirit. Intrând pe ușă, veţi simti cum sunteţi transportat(ă) în timp, pe țărmuri impregnate de istorie.

Adaugă un comentariu