Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun retro Bistro de Paris

Cod produs: HS04-F09-1205

Dimensiuni: 44×90×40 cm

Termen de livrare: 29 - 31 octombrie

614 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Scaunul imaginat de Thonet acum mai bine de un secol rămâne o referinţă a designului de mobilier. Reproducând modelul fabricat în anul 1859, scaunul "Bistro de Paris" păstrează toate atributele care au consacrat celebritatea originalului. Fabricat din lemn de mesteacăn curbat, este rezistent şi uşor în acelaşi timp. Pentru a spori confortul, scaunul este prevăzut cu împletitură de ratan la nivelul spătarului şi al şezutului. Ideal pentru restaurante, baruri sau cafenele.

Material: lemn de mesteacăn

Culori: negru, bej

Lățime
44 cm
Înălțime
90 cm
Adâncime
40 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu