Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun living Frazer Black

Cod produs: HS14-F134-803

Dimensiuni: 46×82×43 cm

Termen de livrare: 26 - 30.06.2020

344 lei

Polskie Meble

 • DREPT DE RETUR 30 DE ZILE*
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Simplitatea elegantă a acestui scaun de living îl face de nelipsit din orice interior retro. Modelul a fost creat de Frank Eams în anii '50 şi a rămas de atunci unul din punctele de referinţă ale designului modern Mid Century. Punctul forte al scaunului de living Frazer este confortul oferit de şezutul şi spătarul în formă de scoică, cu ergonomie sporită. Cadrul de sprijin este format din cele patru picioare din lemn masiv, unite prin diagonale metalice, prevăzute cu terminaţii din cauciuc pentru a proteja podeaua. Disponibile într-o varietate de culori, scaunele de tip Eams sunt ideale pentru zona de dining, în bistrouri, restaurante şi cafenele sau în sălile de aşteptare.

Materiale: polipropilenă, lemn, metal

Lățime
46 cm
Înălțime
82 cm
Adâncime
43 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Spaţii care stimulează imaginaţia

Interioarele scandinave sunt spaţii care inspiră, încurajează visarea şi dau un sentiment de libertate. În contrast cu decorurile clasice, modernismul scandinav privilegiază zonele deschise, inundate de lumină, cu pereţi albi şi podele din piatră sau gresie. Nordicii au o legătură specială cu natura - iată de ce în casele lor predomină lemnul din esenţe uşoare, finisat natur. Acesta se regăseşte în piesele de mobilă (comode, canapele, fotolii) sau sub formă de panouri decorative care plachează pereţii. Şi pentru că albul, griul şi negrul au nevoie de o contrapondere cromatică, pernele sau tapiţeria canapelei vor fi adeseori pete de culoare vii, care împrospătează atmosfera.

Adaugă un comentariu