Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun dining Mathilde

Cod produs: HS04-F02-923

Dimensiuni: 42×46×95 cm

Termen de livrare: 16 - 18.01.2019

359 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Peggy Mae se foia nemulţumită pe scaun, spunând oricui se nimerea prin preajmă despre ceaiul care nu era dulce destul. Lady Anne striga nervoasă după servitori. Cum după-amiaza ameninţa să se ducă de râpă, Miss Rosy luă cea mai potrivită hotărâre: le izgoni pe toate din salon, în grădina scăldată de soare.

Scaun de dining cu tapiţerie înflorată, al cărei imprimeu colorat pe fundal alb înveseleste orice interior, fie el de dormitor sau living. Pus în colţul de lectură, scaunul Mathilde se însoţeşte grozav cu lumina discretă a unui lampadar şi ceaşca de ceai din fin porţelan. De asemenea, este potrivită pereche pentru o masa de toaletă.

Materiale: lemn de brad, pânză

Lungime
42 cm
Lățime
46 cm
Înălțime
95 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu