Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni
Saltele şi perne

70 produse

Petrecem o treime din viaţă dormind. Departe de a fi o funcţie pasivă, timpul de odihna este esenţial pentru sănătatea noastră şi pentru echilibrul mental. În timpul somnului, corpul şi spiritul se refac şi îşi regăsesc energia necesară pentru o nouă zi. Cu cât dormim mai bine, cu atât ne bucurăm mai mult de viaţă.
Cercetătorii au scos permanent în evidenţă importanţa somnului. Organismul este activ în timpul nopţii, se regenerează, îşi reînnoieşte celulele şi o face cu atât mai bine cu cât somnul nostru este mai liniştit. Un somn bun este foarte important şi pentru spatele nostru. Discurile intervertebrale acţionează ca nişte amortizoare care nu se relaxează decât dacă coloana se află în poziţie corectă. Pentru aceasta, are nevoie de susţinere uniformă corect distribuită. Pentru a beneficia de avantajele unui somn odihnitor, confortul oferit de saltea şi somieră este foarte important. Salteaua şi somiera permit anularea tuturor tensiunilor acumulate în timpul zilei şi favorizează relaxarea corpului şi a muşchilor coloanei vertebrale.
Pe oricare saltea poţi să dormi, dar nu pe oricare te poţi odihni cu-adevărat! Salteaua este cea care face diferenţa între o dimineaţă în care abia aştepţi să iei în piept o nouă zi şi una în care simţi că încă te apasă cumplit oboseala de ieri. Va invitam deci să faceţi alegera cea mai bună cu Retro Boutique.

citește mai mult

Saltele şi perne confortabile și rezistente