Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Tăblie de pat Irene

Cod produs: HS06-F67-2210

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 188×135×5 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

2247 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Dacă sunteți adept(a) minimalismului, probabil vă veți dispensa de tăblia de pat. Dacă însă iubiți eleganța şi familiaritatea pe care le cultivă mobilierul clasic, tăblia de pat trebuie neapărat avută în vedere la amenajarea dormitorului.

Tăblia de pat Irene este în primul rând o piesă decorativă. Căldura pe care o inspiră lemnul este sporită de curbele grațioase, ce îi dau un aer feminin. Dimensiunile generoase fac să aibă un impact vizual puternic, astfel că - alegând finisajul potrivit - veți obține o piesă de accent foarte şic. Totuşi să nu uităm de rolul practic al unui capăt de pat: nu numai că izolează termic, dar vă serveşte de minune la lectura de seară.

Tăblia Irene se poate comanda şi alături de un cadru de pat (rezultatul este patul clasic Irene). Vedeți şi noptiera din aceeaşi familie, pentru completare.

Caracteristicile tăbliei Irene:

 • material: lemn masiv de răşinos;
 • finisaj la alegere (vedeți paletarul);
 • stil: clasic.
Lungime
188 cm
Înălțime
135 cm
Adâncime
5 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu