Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Tăblie de pat Fabrio Cream

Cod produs: HS18-4500

Dimensiuni: 160×130×8 cm

Termen de livrare: 4 - 6 săptămâni

1253 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Personalizați patul dvs cu această tăblie impunătoare, cu aer moden. Tăblia Fabrio Cream este perfectă în decorul unui dormitor contemporan, eleganța sa fiind strâns legată de simplitatea designului. Panoul din lemn de mesteacăn este susținut de rama din lemn de eucalipt.  Tapițeria din poliester crem este rezistentă la uzură și ușor de asortat. Cele două rânduri de capse adaugă un strop de originalitate acestei tăblii de pat, accentuându-i personalitatea.

Caracteristicile tăbliei Fabrio Cream:

  • design modern
  • material panou: lemn de mesteacăn
  • material tapițerie: poliester
  • culoare: crem
  • stil: contemporan
Lungime
160 cm
Înălțime
130 cm
Adâncime
8 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu