Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Pat metalic dublu Edwina

Cod produs: HS04-F105-4013

Dimensiuni: 212×167×116 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

1493 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Pat dublu, având cadrul confecţionat din metal. Tăbliile decorate cu elemente metalice aurii sunt fără îndoială punctul forte al acestui pat shabby chic. Spre a-i spori eleganţa, volute metalice vin să-l însoţească. Cât priveşte trăinicia acestei piese de mobilă pentru dormitor, nu-i răgaz de îndoială: mulţi muşterii l-au comandat şi niciunul nu s-a plâns. Recomandăm a-l însoţi cu noptiere vopsite în culori deschise şi draperii înflorate.

Patul se livrează cu somieră şi cu toate accesoriile de montaj incluse.

Nu include saltea.

Material: metal, lemn

Culoare: alb ivoire, auriu patinat

Lungime
212 cm
Lățime
167 cm
Înălțime
116 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu